Rick’s Keuken gebruikt cookies om je bezoek te verbeteren. Meer weten? Lees ons privacybeleid.
Mediterrane Mozaïek Frittata
Dompel jezelf onder in de smaak van een Italiaanse keuken met deze rijke en bevredigende Frittata. Gemaakt met verse ingrediënten en een vleugje Grana Padano, deze eenvoudige maar elegante schotel belooft zowel comfort als culinaire verfijning.
Ingrediënten
6 eieren
200ml creme fraiche of skyr
150gr kipreepjes
1 teentje knoflook
1 handje vol prei
1 handje vol cherrytomaatjes
1 handje vol gesneden paksoi
1 rode paprika
50gr Grana Padano
Bereiding
In een grote kom, breek de eieren en snijd alle groenten en de knoflook fijn.
Voeg deze samen met de kipreepjes en Grana Padano toe.
Meng de creme fraiche of skyr door het eimengsel.
Verwarm een ovenbestendige koekenpan met wat olie en giet het eimengsel erin.
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de frittata voor 20-25 minuten, of totdat hij stevig en goudbruin is.
Garneer de frittata met verse kruiden zoals dille, peterselie of koriander, of voeg gesneden bosui toe voor een pittige kick.