Spanish Rice

Spanish Rice

Laat je verleiden met dit heerlijke hartige gerecht. Heerlijke basmatirijst met licht pittige chorizo en frisse paprika, afgemaakt met kippenbouillon. Lees snel meer

Ingrediënten

  • 1 mok basmatirijst
  • 200gr chorizo
  • 1 paprika
  • 1 rode ui
  • 1 kop diepvriesdoperwtjes
  • 1 mok kippenbouillon
  • 1tl rozemarijn
  • 0.5tl venkelzaad

Bereiding

  1. Was de rijst Snijd de chorizo en paprika in halve cm blokjes
  2. Snipper de rode ui Doe de chorizoblokjes in een koude pan en zet het vuur aan.
  3. Voeg de ui, paprika en kruiden toe.
  4. Roer nu de rijst erdoor en bak even aan.
  5. Blus met de bouillon en laat sudderen tot volledig opgenomen.

Eet Smakelijk!

 

Tijd: 10 min

Porties: 4

Tags

Rijst Varkensvlees