Macaroni Rustica

Macaroni Rustica

Zin in een snelle, smaakvolle pasta voor een doordeweekse dag? Deze snelle macaroni met gehakt, verse groenten en een rijke passata saus is het antwoord! Met een vleugje Italiaanse kruiden en bekroond met Grana Padano, is dit een gerecht dat comfort en gemak moeiteloos combineert

Ingrediënten

  • 300gr macaroni
  • 500ml passata 
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 wortel (winterpeen)
  • 1 teentje knoflook
  • Grana Padano naar smaak
  • 1TL Italiaanse kruiden

Bereiding

  1. Kook de macaroni al dente in gezouten water, iets korter dan aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd groenten en knoflook fijn en bak ze licht in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak tot het rul en lichtbruin is.
  3. Meng knoflook en Italiaanse kruiden erdoor en bak even mee.
  4. Giet de passata over het mengsel en laat sudderen tot goed gemengd.
  5. Voeg de pasta toe, meng goed en breng op smaak.
  6. Bestrooi met geraspte Grana Padano en serveer direct.

Eet Smakelijk!

Tijd: 15 minuten

Porties: 4

Tags

Rundvlees Pasta