Huisgemaakte Cheeseburger met Airfryer Frites

Huisgemaakte Cheeseburger met Airfryer Frites

Beeld je een sappige cheeseburger in, vers bereid met hoogwaardige ingrediënten, gecombineerd met de tropische sappigheid van ananas en de zoute knapperigheid van bacon. Aan de zijlijn: knapperige goudbruine frites, perfect bereid in de airfryer. Elke hap is een viering van contrasterende texturen en rijke smaken. Dát is comfort food op zijn best.

Ingrediënten

750gr verse oven/airfryer frites 250gr rundergehakt 1 ei 1EL ketjap 1EL grove mosterd 40gr paneermeel 1 tomaat 8 plakjes ontbijtspek of bacon 4 plakjes cheddar kaas 4 ringen ananas Wat blaadjes sla 4 zachte witte bolletjes Mayonaise Olijfolie

Bereiding

Bereid de airfryer frites op 180 graden voor ongeveer 35 minuten tot ze goud en krokant zijn. Bak de ontbijtspek in olijfolie tot ze knapperig zijn en laat uitlekken. Meng rundergehakt met ei, ketjap, mosterd en paneermeel en vorm burgers. Koel in de koelkast. Snijd de tomaat, laat ananas uitlekken en maak sla klaar. Rooster de broodjes in de spekpan voor een krokant laagje. Bak de burgers, voeg ananas en cheddar toe en laat smelten. Bouw de burger: broodje, mayonaise, sla, tomaat, burger met ananas en kaas, bacon, en optioneel kerriesaus. Serveer met frites. Eet smakelijk!

Tijd: 30 minuten

Porties: 4

Tags

Rundvlees Brood Aardappel