Beef Quesedilla's: Een Ode aan de Italiaanse Smaakpassie

Beef Quesedilla's: Een Ode aan de Italiaanse Smaakpassie

Dompel jezelf onder in de wereld van rijke smaken met onze Beef Quesedilla's. De combinatie van sappig rundergehakt, vers gesneden paprika en ui, op smaak gebracht met pikante picadillokruiden, omhuld in een krokant gebakken tortilla. Tussen deze lagen vind je een harmonie van gesmolten Goudse en Grana Padano. Het is een smaakfestijn dat wacht om ontdekt te worden!

Ingrediƫnten

4 tortillawraps 250gr rundergehakt 1 runderbouillon blokjes (250ml water) 2TL maizena 1 blikje zwarte bonen 1 rode paprika 1 ui 1 teentje knoflook Goudse kaas Grana Padano 2TL picadillo kruiden

Bereiding

Start met de basis: Snipper de ui voor een smaakvolle basis. Gebruik een ruime koekenpan of hapjespan en fruit de ui met kwaliteitsolie. Snijd de paprika en voeg toe voor een knapperige bite. Rundvleesbereiding: Maak ruimte in de pan en bak het rundergehakt rul. Verrijk met fijngesneden knoflook. Voeg bonen en picadillokruiden toe voor die authentieke smaak. Meng alles zorgvuldig en laat de bonen opwarmen. Voeg bouillon toe voor een rijke saus. Afwerking: Verdik de saus met een maizena papje. Rasp de smaakvolle Goudse en Grana padano en zet het klaar. Bereid de tortillawrap in de pan, vul met kaas en rundvulling. Draai de quesedilla's voor een goudbruine afwerking aan beide kanten. Eet smakelijk!

Tijd: 25 minuten

Porties: 4

Tags

Rundvlees Wraps